Zup!

Vi sitter på Sunshine just nu och myser med Icell, Nairel, Storm, Yan2x, Devin, Anoy, Yuzz och Willy. Dricker något blått mysko som jag aldrig sett förut.. Igår hade vi en grymt jävla rolig kväll hela gänget på Pacitas och i fredags var kusinerna ute på äventyr! Bilder kommer på fejjan snart :-) Imorgon ska Kuya gifta sig! Hela släkten taggar somfan! Peace out


Valpmys!

 

Zup

Hallå! Nu var det ett tag sen vi skrev vad som händer här! I lördags var vi som jag skrev då på Pacitas. Grabbarna var awesome då de uppträdde med sina busta moves och jag träffade en 26årig dansk missionär som hette Fredrik! Ruskigt trevlig kille som våra kusiner drog bort mig ifrån. Herre. Vi var i Badian i söndags, men vi åkte inte dit med lola på dagen utan begav oss dit med grabbarna och Ate Aida i en liten truck och åkte flak allihop för att grabbarna skulle dansa i Badian. Mycket trevlig och rolig resa! Efteråt satt vi utanför oss och drack Red Horse allihop. Mycket mycket mycket trevligt! I måndags minns jag inte vad vi gjorde förutom att vara på Sunshine ochjobba och igår åkte vi till Badian med lolo, lola, ate Gina, ate Beline, ate Aida och Nairel och åt mat hos lolos kompis. Vi inhandlade också lite saker på marknaden. Efter jobbet igår begav vi oss till Chili och var precis på väg att åka hem när det slog oss hur fint havet var, så istället för att åka hem åkte vi till Talisay och leta krabbor. Pga min paranoida sida fck vi ett par goda vänner att jokna oss också. Mysigt! Idag har vi varit i lungsod och tagit ut pengar och jobbat. Nu chillar vi på Chili och ska strax åka hemåt men ta en detour förbi La Payag så jag kan låna deras wi-fi. Tack och adjö! (och det är M som skriver, vet bara inte hur jag ändrar kategori)


framtid som bartender?


Bygger bygger upp

Zappning.
 
Det ar lordag. Trott lordag an sa lange. Det blev ratt sent igar da vi var pa utflykt med Nairel, Yan2x, Devin, Muldoy och Storm, men oh boy hade vi kuuuuuuuuult eller? ALSKAR VARA KUSINER!!! <3
 
Jag har lyckats skaffa mig ett fint infekterat sar som ser ut som att det spyr ut var. Jattemysigt ar det, brukar gosa med det nar jag kanner mig ensam!
 
 Nejmen, idag har jag och May faktiskt bara sovit. Ikvall ska hela ganget till Pacitas och imorgon beger vi oss nog till Badian. Tack och adjoooo.

Chilling at Chili

 

TATTOOO!!!

Ny tatuering. Den är feeeeeet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mor & far, den är fejk. Så flippa inte ut :) puss!

jobbjobbjobb

Sitter och chillar P på mitt sommarjobb. Mitch är hemma och vilar för hon var lite rasslig idag... Igår firade vi Ate Aidas födelsedag vilket slutade med att vi kom hem vid 2 på natten! Jag och Anoy lärde varandra ord på olika språk! Han lärde sig "Vad händer?" jag lärde mig "Soga" (lampa). Lol. Nu ska jag se intresserad ut åt gästerna. Höhö. Nöff


ÅÅÅÅH

Ate Aida gör Cordon Bleu kyckling till oss ååååh är så taggad!! KAN KLOCKAN BLI SJU


Update

Hej hallå! Vi sitter på La Payag och chillar p. Det regnar så idag är det VERKLIGEN folkbrist. Idag har varit plågsamt varm. Jag höll på att rensa valparnas tassar från fästingar idag och den lilla ansträngningen som krävdes för att hålla de små korvarna att ligga stilla fick svetten att rinna så det knappy var sant. Förövrigt bits valparna ashårt nuförtiden också. Så sent som i förrgår var jag tvungen att sära på Kobe och Lebron för att de bet varandra så hårt så de skrek. Monster. Igår badade jag och lola valparna också, extremt välbehövt så som de ser ut efter att rulla sig i skit (som verkar vara nya hobbyn). I söndags hade vi somsagt pictorial med grabbarna på Sunshine. Le awkward poser Mich. På kvällen drog vi med grabbarna till Parken och hade kult och mysigt! Inget piggar upp en bakissöndag som några glas Red Horse! Igår tog vi det lugnt på Sunshine ett par timmar innan jobbet. Det är trötta dagar nu, jag sover inget vidare om nätterna och Catherine vaknar så tidigt. Huh. Idag fyller bästa ate Aida år, så efter jobbet beger vi oss till Sunshine för kalas! Taggar tagay med grabbarna 8) Och slutligen, vi åt lunch på chili. Drack mangoshake. Gud i flytande form!!!


Hola


tjobre vad hander yao

 
Idag hade vi da photoshoot pa Sunshine! Haha ruligt... Blev nagra sota bilder allt!


Igar akte vi till Pacitas runt tolv pa kvalla och hade mycket roligt. Jag satt och skratta at pojkarna som dansade hahahah DET var extremt kul! Vi kom hem vid 3 nangang :)

Nu, snart ska vi till Moalboal och chilla p i parken. Kommer formodligen somna for jag ar cpppptrott.... JAJA.
 
IMORGON SKA VI SOLA OCH ARBETA!!!!!! nu blir jag lite overglad. SEEYA!
 
OCH NEJ PAPPA, vi kommer inte gora en flashmob i Moalboal...

platser


whaddup

Hej halla! Vi ska strax rusa ivag till skolan for att traffa "ganget". Har sovit hela dagen sa kanner mig inte superpigg men det blir nog grymt som vanligt.
 
Igar satt vi och jamma pa skolgarden i nagra timmar. Anoy och Storm bjod pa lite teater ocksa, hohoho.
 
Imorgon ska vi pa dop sen har vi photoshoot med "ganget"! Hahaha ganget
 
 

Älskade lilla Milo

Min lilla tjockis-valp. Söööööt


piczzz fran white beach!

 

hola

Tja! Idag har vi solat och blivit en aning brunare! Gillar't! Just nu sitter jag på jobbet och chillar p, imorgon blir det Moalboal, sen jobb och sedan blir det att umgås med våra couzzzzins. Sen på söndag är det något dop! Sköna dagar framför oss! PEACE


Bajs hehe

Arraguuyy Kult på jobbet idag igen, fast naej. Idag har vi bara varit på sunshine sen har jag sovit förfan för jag dricker aldrig vatten och blir sjuk! Haha hej mamma.


Hihi

Jag har det bra här nere! Vill inte åka hem hehehehe. Peace


valpisarna!

 

Tråkigt på jobbet

Bara stammisar här. Tyskar. Gud ge mig styrka


Force Attraction ladies and gents!


Grisfett

God kvallning.
 
Haller pa att ladda upp en fet video av Force Attraction samtidigt som jag har Djungel George pa tvn, Red Bull i soffan, Friends pa iPaden, Diamond vid fotterna och en ful drake pa stolen bredvid mig.
 
Idag har vi chillat p. Vaknade. Tog en shake pa Chili. Akte hem. Chillade. Myste med valpisarna. Akte till jobbet. Akte hem. Gick och traffade grabbarna en snabbis. Kom hem. Pillade med bilder. Och nu, ar vi fast, iaf jag, har nere tills jag har fatt upp alla videosar pa yotube.
 
DETTA INLAGGET SKULLE LADDAS UPP IGAR MEN DET BLEV STROMAVBROTT HAAR. fail.

FRESH LIKE THAT

Wazzzuuuuup!
 
Fan vad jag ar matt! Ar fan cpstort, och jag at inte ens upp min pizza, som Mayrol. Nastan sa jag behover ga och kolla sa hon lever...
 
Ville bara upplysa er blogglasare om att vi har javligt javligt kul har nere med alla roliga och underbara pinoys! Nairels nya dancecrew grabbar ar fan the shizsz. Some new faces, some old familiar ones. Anyhoosels, dom ar fett grymma och det kanns arligt talat lite mysko att sitta hemma nu faktiskt. Vi har umgatts sa tight hela tiden i tre dagar nu och att inte vara med dom kanns fett tomt.
 
Somsagt, fredags var awesome. Lordags var awesome. Idag var awesome. Imorgon maste vi jobba. Fan vad vi har haft fullt upp... Har knappt sett mina fina sma bebbisar alls de senaste dagarna. Dom ar sa sota nu! De ar i ''maste upptacka varlden och bita ihjal mina syskon'' fasen. Bless!
 
NAEJ, NU SKA JAG GA OCH PRATA I TELEFON SEN SKA JAG OCH MAYROL TITTA PA TARZAN. TACK OCH ADJO.

white beach

ÄNTLIGEN FUNKAR DENNA HEMSKA BLOGG.SE APP!!!! Lyckan som uppstår! Idag har vi varit på White Beach med bästa kusiner & amigos. Dom senaste 3 dagarna har varit så jääävla goa! I förrgår och igår kom vi hem vid 4 på morgonen hahaha. Dagen efter fredagen skulle vi till CarCar med så sov typ 3 timmar. Vi åkte taxi dit och buss hem. Hahahaha rolig och intensiv resa! Dom kör som galningar! Sen på kvällen efter våran lilla resa åkte vi till discot i Tongo. Jag dansar inte, as usual. Haha. Sen åkte vi till Andis och hade det ruuuligt. Idag var vi på White Beach och chiiilla. Goaaaa dagar!


update!

Hej halloj! Nu var det ett tag sen vi fick nagot ordentligt skrivet har. Basically vad vi har gjort de senaste dagarna ar att jobba pa La Payag. Okej, vi jobbar inte direkt. Vi sitter mest och chillar och ger kunder det de vill ha nar de vill ha det och skriver upp allt som saljs osv. Idag pa dagen var vi i Carx2 med lola och Melan. Mayx2 kopte klader och jag kopte en flaska nagellacksborttagning.
 
Pa kvallarna har vi roligare! I tordags var vi pa Chili med ett par kompisar och igar kvall hade Nairels dancecrew en tavling sa da var vi dar och supporta och sen chillade p vi med Red Horse och min kamera, sen pa natten akte vi till Andis bar. Tycker valdans mycket om mina kusiner och alla nya grabbar vi har lart kanna! Alskar varenda sekund! Yudz ska teach me how to dougie idag och jag accepterar han som min larare because he's fresh like that! Anyhooosels,myyyyyycket bilder blev tagna men kan dessvarre inte lagga upp dom har pa bloggen forens jag har wi/fi.
 
Ikvall ar det disco i Tongo och vi ska dit allihop och kolla laget. Men formodligen kommer det suga tutte sa vi hamnar nog pa Andis inatt igen kan jag tro.
 
Imorgon ska vi till White Beach hela ganget, far se hur pigga vi kommer vara. EHE.
 
Ha det bra i Schweden. Ching!

update!

Hej halloj! Nu var det ett tag sen vi fick nagot ordentligt skrivet har. Basically vad vi har gjort de senaste dagarna ar att jobba pa La Payag. Okej, vi jobbar inte direkt. Vi sitter mest och chillar och ger kunder det de vill ha nar de vill ha det och skriver upp allt som saljs osv. Idag pa dagen var vi i Carx2 med lola och Melan. Mayx2 kopte klader och jag kopte en flaska nagellacksborttagning.
 
Pa kvallarna har vi roligare! I tordags var vi pa Chili med ett par kompisar och igar kvall hade Nairels dancecrew en tavling sa da var vi dar och supporta och sen chillade p vi med Red Horse och min kamera, sen pa natten akte vi till Andis bar. Tycker valdans mycket om mina kusiner och alla nya grabbar vi har lart kanna! Alskar varenda sekund! Yudz ska teach me how to dougie idag och jag accepterar han som min larare because he's fresh like that! Anyhooosels,myyyyyycket bilder blev tagna men kan dessvarre inte lagga upp dom har pa bloggen forens jag har wi/fi.
 
Ikvall ar det disco i Tongo och vi ska dit allihop och kolla laget. Men formodligen kommer det suga tutte sa vi hamnar nog pa Andis inatt igen kan jag tro.
 
Imorgon ska vi till White Beach hela ganget, far se hur pigga vi kommer vara. EHE.
 
Ha det bra i Schweden. Ching!

bilder fran juli!

 
Bilder fran dom senaste 6 dagarna i juli! Just nu kanns det som att jag aldrig vill aka hem... hehe.
 
NU SKA JAG SOLA, kampar namligen for att bli bruuuuun men ja, mitt pigment ar inte snallt...

pupppiiieeeessss :')


HEEEEEEEJ

 
Haha vi lever an efter varat lilla aventyr pa Talisay nar det var hooooogt vatten!

Igar var vi i bergen i Ate Aidas sommarstuga typ. SJUKT MYSIGT VAR DEEEET. Haha :) Utsikten var grym! Jag tog lite mysiga bilder med som ni ser har ovanfor :D

Senare jobbade vi somsagt pa La Payag Bar typ. Vi har annu inte berattat hur det ar! Det ar grymt :) Man far veta vart alla ar fran och stammisarna dar ar mycket sociala haha. Idag ska vi jobba mellan 1 och 4 tror jag. HIHO.

Efter vi jobbade akte vi till Chili Bar och CHILLAAADE tills typ 11. MYSIGT :))))

Ikvall ar det danstavling i Tongo Point eller nagot. Det kommer bli ruuuuligt. Imorgon ar det CARCAR som galler eller hur det nu stavas sen pa sondag blir det formodligen WHITE BEACH!

idag borjar vi jobba!

Idag borjar vi jobba pa Visaya Divers bar. Idag blir det mest test jobb i tva timmar, men sen kommer det nog rulla pa fint.
 
Imorgon ska vi aka upp i bergen med ate Aida och sen pa kvallen jobba igen.
 
ha det sa kult pa restaurangen hejdaa

VIDEOBLOGGGG!!!


jaop

Har precis varit hos grannen och umgatts lite. Men vi gick hem tidigt anda. Vet inte varforrrr egentligen. MEN JAJA. Kanns som att ingen forstar vad vi sager och att vi knappt forstar vad dom sager. HAHA fail som fan men bleh.

Mamma ringer pa skype just nu sa far konversera lite med henne.

imorgon SKA vi spela lite basket for jag haller pa att flippa ur for att vi nastan bara sitter inne i huset hela tiden. Och om Mich somnar igen sa far jag val spela sjalv! HEHE

HEJDA

jumanji

Jag, Mayx2, ate Beline och ate Gina sitter i vardagsrummet och kollar pa Jumanji. Nostalgi!
 
Idag har vi bara varit i lungsod. Losschampo, nya brillor och annat smastrunt blev inhandlat. My cook is cooking itself and my friend is a pineapple
 
adjoo
 

puppy love

Hola amigos!
 
Valparna har fatt tander, inte sa himla roligt for mig eftersom dom alskar att klatra och klanga och bita och slicka pa mig. Fast jo, dom ar ju sa enormt sota och dom alskar mig sa mycket! Sa fort dom hor min rost blir dom helt galna och idag lyckades alla sju bulla ihop sig halvt pa mig, halvt mellan mina ben och sen somna. sotaste finaste pluppisar!!!
 
Fyra av dom har namn nu. Jag har ett tema, basketspelare! Catherine dopte sin valp till Milo dock, idiotiskt fast han passar som en Milo. Jag dopte den andra hanen till Shaquille O'Neal, en hona till Lebron och min finaste sotaste Kobe fick heta Kobe!
 
Bollar namn med Eli och jag borjar luta pa att dopa de resterande tre efter spanska fotbollsspelare. Casillas ar ett maste och Silva ocksa! Sen kanske jag later lola dopa den sista, far se hur torr min hjarna blir.
 
Forovrigt at vi Carbonara till lunch pa Chili idag, sen korde vi runt lite sadar halvt meningslost.
 
Nu ska jag skypa med min mamma! Adjoss

dyngsura!

Wazzup!
 
Jag och Mayx2 kom precis hem fran Chili och vi ar dyngsura! Eftersom att regnet var sa javla extremt trodde vi att det fan aldrig skulle ta slut, plus att internet cpa pa Chili sa Mayx2 kunde inte lagga upp fler bilder har pa bloggen, sa tankte vi att fan vi kan val kora hem i regnet. Det var nog den mest kravande biten jag kort so far, men inte pga av att jag knappt sag nagot pga regnet eller att jag hatar att kora sakta, utan darfor att jag hade en sur, otrevlig, liten skitunge bakom mig som trodde att jag skulle fa oss ihjalkorda nar jag vajde for en groda. Javla unge. Bara for att hon inte kan kora lika pro som jag.
 
Igar kvall var lite seg till att borja med men nar vi val kom igang hade jag fan askul! Fortfarande, nej. Jag var inte full. Anyhoosels, basta kusiner och harliga kompisar, skonaste filippinare!!!
 
Idag nar jag vaknade akte vi till Sunshine och sola och bada. Love mah Phils! Sen typ, sjong jag och Mayx2 hela eftermiddagen, vi tranar pa att sjunga harmonier hoho. Typ vid sex tiden fick jag leka chauffor igen och kora hem Joy och sen skjutsa ate Beline till nagon affar. Ja, sen nar jag kom hem begav vi oss till Chili.
 
Imorgon tanker jag nog tvatta valparna. De ar sa ackliga och luktar bajs. HuUUH. Vi har dopt den andra hanen nu, eller jag har. Shaquille O'Neal heter den lilla pluppen! Oh yes mucho like.
 
Nej, nu ska jag ga och trakassera ate Beline. Nagon maste ju gora det nar Jari inte ar har!
 
ching

Svar till min käraste far!

Trodde du visste att jag alltid har kontroll! Det ar lilla nooben Catherine som tror att jag ar stupfull nar jag har druckit en tanduay ice. Halsa till alla i Ume pappa, och nej, inte ALLA, utan de i Ume som jag kanner. Love yaaa

bilder från JUUUUNI


 
Här har ni MASSVIS MED BILDER!!!!! WOOT WOOT! 
 
Bilder från juni det här dååå, eftersom det är 1 juli idag så kommer det även ett inlägg med andra bilder från idag/igååår.
 
VILL ALDRIG ÅKA HEM

hooooolaaaaa

Tjooo. Klockan har ar typ 12 och jag CATTIS ar vaken. Michmich sover fortfarande. Somntuta.

Iallafall, igar kvall/natt var helt okeeej. Jag satt och glodde pa nar alla kusiner pa fullaste allvar dampad sonder och typ dansade runt. Haha ruuuuligt. En av vara kusiner som aldrig brukar dricka heller, eller ja typ, han drack igar och det var roligt att beskada. Vi var hemma runt 3 in the morning tror jag. Somnade direkt! Och, just det, vi gick inte in pa Pacitas for vi var lite manga tyvarr. Men istallet satt vi pa Andis bar hela kvalla.

Idag vet jag inte vad som hander. Jag ska nog sola lite, for Michelle kommer sakert inte orka gora nagot. Snart kommer aven ett megastort inlagg med bilder fran de senaste dagarna for vi har valdigt trakiga inlagg nu.

Ja, men dar har ni lite info iallafall. Jag ska kaka nu, orkar inte vanta pa Mosker. Tackohej!