Good afternoon blekisar

Jag, Joy och May kom precis hem fran en shakepaus pa Panagsama dar vi blev bemotta av en javla indier som borjade stalka oss och satt med oss och visade magic och bara var allmant laskig. Mayx2 tror att han ar en kidnappare, jag tror bara han ar javligt awkward.
 
Formiddagen var asskon da jag Icell och Yanx2 akte motorcykel i typ en timme. Finaste kusiner!
 
Taggar supa ikvall! Ska sova resten av dagen sa jag orkar vara vaken ikvall, whaddup!

alskade phils

Wazzup!

Jag och Mayrol kom precis tillbaks till hundfarmen efter en kort bollsparkning pa skolgarden. Trott dag idag da vi var ute och roade oss med vara kusiner igar kvall.

Men borjar med gardagens dag! Det var batrace pa talisay sa hela havla beachen var smockfull med skrikande filippinare. Jag var val sadar halvt road av att sitta pa beachen i fyra timmar och titta pa sma konturer av batar 300 meter ut, sa jag akte och hamtade Icell pa Sunshine istallet. Tycker om att leka chauffor!

Pa kvallen begav vi oss mot lungsod med ett gang kusiner och nagra av deras kompisar. Vi sat ti den dar nya parken som jag har hort sa mycket om och det var fan askul. Vi lyckades supa ner ae Beline och jag fick i Devin nagra glas Red Horse ocksa sa mycket lyckat. Ruskigt javla mysigt var det faktiskt att sitta dar ett gang och dricka och spela gitarr och sjunga. Oh ja Nairel och hans homies dansade saklart lite ocksa!

Anyhoosels, vi begav oss sedan till Panagsama och Andi's Bar dar massa gamla Force Attraction medlemmar holl hus. Det finns en scen pa den baren ocksa, till for att folk ska upptrada. Sa Naix2, Muldoy, Julios, Oding och Storm tog an scenen och bjod pa en hell of a show!

Ikvall ar det Pacitas men verkar som att vi ska chilla pa Andi's bar isallet. Vi far se! Snart ska iaf jag och Icell aka till Magic Island och fraga ifall jag och Draken far folja med ut nar de dyker nagon gang.

Ah love mah Phils!

OH BTW, ikvall ska en kamera med sa imorgon kommer de nya bilder!!!!!!!!!!


last days

Lite bilder från dom senaste dagarnaaaa
 
Tyvärr har vi inte bloggat med bilder och bokstäverna åäö dom senaste 48 timmarna eftersom vi inte orkat släpa med datorn och allt sånt bajs till Chili, och så funkar det inte heller att koppla in internet i huset till andra datorer så det blir nog ibland ni får bildfyllda inlägg. Buhu.
 
Dom senaste dagarna har vi kollat på "Friends" men även badat i Talisay! Vi har båda blivit en aning brunare vilket vi gillar stort! Valparna hemma i huset håller på att växa upp med och jag har redan döpt en av dom till "Milo". Så söööööta är dom. 
 
Idag, somsagt, så badade vi i Talisay. Första doppet i år (tror jag), det var göööttmos även fast jag blev klibbig efteråt. Saltvatten, ta mig i röva. Michelle har även kommit på ett uppdrag innan vi kommer hem, hon ska lära mig att flyta haha. Hon säger att min koncentration inte är så bra... den äger. Ibland.
 
Imorgon vet vi inte vad som händer, chillkomprill blir det nog. Jag ska även äta min första filippinska glass imorgon för det inträffade aldrig idag. Varför? Jo, Michelle somna. Latmask. 
 
Nej, nu ska jag kolla på barn som spelar biljard! MOWHAHAHAHAHA. Freakshow. 
 
Pussohej leverpastej! c

hej nya skor

 
 
Köpte två nya par skor i Cebu när vi landade där förra veckan. Ett par converse och flipflops med angry
birds på. ME LIKE 

IIIIIIIIIIH VALPARNA AR SA SOTA!!!!!!!!

Har nyss varit och gosat med valparna och dom har oppnat ogonen allihop nu och iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih dom ar sa fakking sota ah jag tror jag doooooooooor!!!!!!!! Alskade sma pluppaR!!!!! och dom ar i det dar stadiet nar dom haller pa att lara sig att ga sa dom bara vinglar fram overallt och dom ar sa sota och sma sa jag vill bara mosa sonder dom  mina hander!!!!!!!!!

Haller pa att forsoka komma pa ett namn till min favorit, ar fan assvart. Sju nya awesome namn maste vi komma pa. Funderar arligt talat pa at dopa en till Awesome. Hehe, en kan heta Totally osa kan en heta Awesome och en kan heta Legendary och en kan heta McFly. Saja!

God formiddag!

Halloj svenskar! Jag sitter hemma i vardagsrummet och chillar p med McFly i oronen. Det ar en mulen dag i Basdiot och Mayx2 tjurar. Hon ville namligen bada idag och jag sa ''ja, om det ar fint vader'' och sa vaknade vi nu imorse och det var inte fint vader, sa jag sa ''det ar ju daligt vader'', sa nu tjurar mannskan loss. Kool kusin!

Annars vaknade jag vid atta idag, chillade lite i sangen tills jag gick upp och blev pahoppad av min finaste vovve Diamond. Tyvarr hade lola badat henne imorse sa jag luktar blot hund jag. Mysigt.

Efter frukosten sa myste vi en stund med Diamonds 7 valpar. Lagger upp bilder ikvall nar vi ar pa Chili. Jaaa... nu vet jag inte riktigt vad vi ska gora, de hittar inte min snorkel har nere vilket suger eftersom jag ville snorkla idag. Far hoppas solen kommer fram snart sa vi kan hoppa i drickat anda.

Na, nu ska jag tvinga Diamond att mata sina valpar! Ha det sa kult i Sweden och tagga Peace imorgon!!!

talisay

tjaaaaa!

Eftersom jag just nu sitter pa datorn har hemma i huset blir detta ett inlagg utan dom tre sista bokstaverna i alfabetet, men vi kor pa anda. Det blir inga trevliga bilder heller, buhu :(

Idag har NASTAN hela varan gigantiska familj varit pa talisay och chillat hela dagen. Tyvarr sa var bade jag och mich badkrukor sa vi badade inte. HIHO. MEN IMORGON SKA DET BANNE MIG HANDA!!!!!
Jag korde motorcykel vilket alltid ar lika kul. Vi letade namligen efter LOAD till vara mobiler, och det tog feeet tid eftersom ingenting var oppet. Men tillslut fick vi hjalp av Joy och fixade det. En olyckshandelse intraffade med, eeeh haha vi punkade ena dacket pa motorcykeln. Eller jag tror iallafall det. MEN SOMSAGT, DET VAR EN OLYCKSHANDELSE.
Vi kakade delikat mat och glodde pa havet i flera timmar. Det ar faktiskt sant. Men det var mysigt :)

Efter det akte vi hem. Jag solade medans Michelle sov. Jag ska bli brun! Det ar mitt uppdrag denna sommaren. Sedan spelade jag lite Sims, och sen blev klockan SAHAR sent. Sa nu ar det snart laggdags.

Imorgon blir det forhoppningsvis bad i talisay, sedan pa kvallen blir det nog panagsama. HARLIGT.

Young, tired and stuck in bed

Okej, sa pga av att vi gick upp sa javla tidigt idag var jag och Mayx2 ganska trotta efter lunch sa vi somnade vid tva tiden ungefar. Ja.. Vi vaknade val halv sju. GOODDDDDDT! Blir inget pacitas ikvall, kanner bara for att ligga hemma and do nada. Imorgon blir det talisay med stora tjocka slakten. Adjoss!

sabado! (lööördag)


Idag har vi gjort mucho mucho. Dagen började med att Michelle vaknade klockan 3 på morgonen och jag vakna vid 5 nångång och Michelle kom då med den brillianta idén att vi skulle ut och ta en morgonpromenad på Talisay ner till Panagsama! Det var mycket skööönt.

Senare satt vi inne i huset och gömde oss lite från den extrema solen. Den är på fullaste allvar DÖDLIG. Helt sjukt hur varmt det är här nere! JAG HAR FAKTISKT BLIVIT LITE BRUUUUN :DD:D:D

Efter att vi lata oss inne i huset gick vi och hälsa på gammelmormor och sedan gammelmorfar på Sunshine. Nu sitter vi på Chili och tar våra mumsiga Ice Tea's ytterligare en gång! MUMS.

Ikväll blir det kanske Pacitas, vi vet inte än. Helst vill jag nog sova så jag orkar morgondagen men vem vet, jag kanske blir überpigg om några timmar. Seeya ladies and gents.

ice tea


Kastrul kastrull

Wazzap mah niggas. Jag och Mayrol chillar inne i vardagsrummet. Jag har bestamt mig for att jag ar radd for solen och nu ar den fan stekhet. Ar inte ens roligt!!!!!! Aja, jag har nyss legat pa det frascha golvet med knubbisen Avvis och kliat han tills han somna. Mysen <3 Kunde inte sova riktigt inatt, vaknade vid tre, och sedan vid fem vaknade May ocksa och da gick vi upp och at frukost och tog sedan en promenad fran Talisay, via havet till Panagsama och sen en snabbis till Sunshine innan vi begav oss hemat igen. Mayx2 lagger upp bilder fran prommisen sen skulle jag tro. Nu har vi val sloat ett tag och sen ska vi bege oss mot Bayx2 och halsa pa lola Dora och lolo Kikoy. Efter det lovade vi att aterkomma till Sunshine och sen far vi se om vi far in mot Moalboal och leker fotbollssupportrar. Ikvall ar det Pacitas men kanner mig inte sa sugen sa far se hur vi gor! adjoossss

Okej, gick på toan på chili istället. Den var fräschare än jag trodde så det var ok

image description
-

Nuså!

Är jag inte längre nödig. Ja iaf, det är somsagt skön skön skönt att vara i Phils igen. Helt galet underbart att mysa med hundarna och guuuuuuud så underbart underbarit det är att sitta på Chili med varma vindar och Tanduay Ice. Känns inte som att jag behöver recitera Mayrols inlägg och säga vad vi gjorde idag, så istället kan väl jag berätta de intressanta sakerna! T.ex som att Avatar är en mysig gosvovve och att Diamond inte tycker om att få tuttarna sugna på, eller att Kinnot har spelat spel på min iPhone hela dagen och att imorgon kommer Joy!

Kolla! Mycket intressantare info än den Mayrol gav er.

Något hon nämnde som jag också kan nämna dock är att Mikko vill att vi ska åka in till Plaza imorgon och kolla när han och hans crew spelar fotboll. Mayrol är mycket taggad och jag känner mig lite 50/50. Vill gärna vara åka till bayx2 och hälsa på ate Aida imorgon jag...

men näää, nu tror jag nog jag ska beställa en till Tanduay Ice. Mayx2 kör hem så jag är fri att dricka min goda dricka!
ching!

MIN BLÅSA SPRICKER FAN TA DIG BLOGG

JAG ÄR I STORT BEHOV ATT ÅKA HEM FÖR ÄR SÅ IN I DÖDEN KISSNÖDIG EFTER EN MYCKET SAKNAD TANDUAY ICE, JAG BARA MÅSTE SLÄNGA IN ETT INLÄGG HÄR FÖR ATT VARA EN GOD MEDMÄNNISKA OCH INTE VERKA SÄMRE ÄN CATHERINE
JAAAAA VAD HAR VI GJORT DÅ, INGET TYP- LÄS DET MAY MAY SKREV NU MÅSTE VI HEM HEJDÅ

fridaaay


Tjaaaaa. Sitter på Chili Bar med Michan. Hehe. Jag dricker ICE TEEAAA medans M dricker Tanduay ICE. Livet är gooet här nere.

Idag vaknade vi vid 2, vilket var lite fail. Men vi åt våra delikata flingor vid matbordet as usual. Sen solade vi.
Fyfan. Värmen här är hemsk. Jag skapade ett hav med all min svett, helt sjukt. Men ÄNDÅ är jag fortfarande äckelvit. Jävla pigment, ta mig i arslet. Sen käkade vi hamburgare! Filippinska hamburgare slår seriöst svenska hamburgare med längder.

Jaja, varma vindar omsluter oss så fint här nere på Panagsama. Åh vad härligt! HAHAAAAA, blivande poet!

Saturday: Vi hälsar på la familia, drar till Sunshine och sen blir det nog lite koll på fotboll nere i Moalboal! :D
Sunday: Mat med la familia nere på Talisay.
Monday: NO F'IN IDEA.
HEJSVEJ LEVERPASTEJ!!

resan hit


Hej! Nu är vi framme i Phils! Resan hit har varit helt okej och chockande nog mycket enkel. Inget strul i passkontroller eller någonting sånt. Allt gick som smort!

Jet-lagen har visat sig tydlig idag, vi vakna vid 2 på eftermiddagen vilket betyder att vi sovit i typ 18-20 timmar. HAHAH småkul det där.

Men nu är iallafall lite bilder från systemkameran inlagda så nu blir det bildfyllda inlägg! WE GUSTA

Hej

Heeej

Home sweet home

Halloj!

Jag vaknade precis fran en tupplur som jag och May foll in i vid sex ungefar. Den ar elva nu och Draken sussar pa sa sott daruppe.

Det ar ruskigt kul att vara har igen och traffa alla. V har sa lojligt javla manga hundar nu ocksa sa man tror ju man har fastnat a en hndfarm. 19 stycken!!! med de sma valparna ar det.

Na, vet faktiskt inte vad jag ska skriva- ar sa himla trott! An sa lange ar morgondagens planer okanda, men vi vill bada iaf.

Tack och adjo!

starbucks är fint

Hahaha nu tar vi vara på Starbucks när det finns i närheten! Fjärde koppen på 2 dagar, mycket gott!


jahapp

Efter nästan 15 timmar här i Hong Kong så börjar vi närma oss sista planet till Phils som går 08:50. Vi har egentligen bara suttit och nördat elektronik hela tiden men det hat gått chockande snabbt faktiskt.

Nyss käkade vi på donken vilket hade lite ovanliga maträtter. Mich käka pannkakor med hamburgare medans jag käka ägg, hamburgare och makaroner i en soppa. Haha men det smakade helt okej ändå :)

Nu ska jag övertala Mich att vi ska gå till Starbucks sen för jag vill ha KAFFEEEE.

peace out


Frukost på Donken!

Next stop; Starbucks!


I väntan på bättre tider...

kan jag berätta om en händelse på Heathrow igår. Var förmodligen det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv.
Jag och Catherine var inne på Harrods när jag såg en ruskigt fin handväska på handväskavdelningen. Självklart gjorde jag "MY PRECIOUS"-minen och tog upp den. Vad hände då, om inte att kvinnan brevid mig ryckte tag i väskan, slängde ett ilsket/skräckslaget öga på mig och sedan halvsprang därifrån. Tog ca tre sekunder för mig att fatta att det inte var en väska till salu, utan hennes väska, som hon ställt ner bakom sig- och under de tre sekunderna hade hon kommit en bra bit bort. Såklart hindrade inte det mig från att skrika "I thought it was for sale!"
Skäms fortfarande

Hang Kang

Alltså, vi är fast i Hong Kong nu till klockan 08.50 imorgon bitti (kinesisk tid) då vi äntligen flyger iväg raka vägen till Cebu!
Sen vi kom hit har vi gått fram och tillbaka på denna enorma flygplats ganska mycket. Catherine klagar på alla kineser hela tiden. Rasseunge. Tydligen kan dom ingenting och fattar ingenting för att dom är gula- eller "smurfar" som hon säger.
Just nu ligger Mayrol och försöker sova. Vi ska sova i skift så ingen tar våra grejer, muhehe. Jag lyssnar på musik och kollar flygplan... Vi har inget att göra på typ 12 timmar. Döden

KINESISKA DONKEN

Cheeseburgaren var ok, inte lika god som svenska. May tycker hennes cicken spicy var godare än svenska och båda är överens om att shaken var gudomlig.


hong kong

Tjaaaaa drosker. Just nu är vi Hong Kong efter en 11 timmars lång flygning. Michelles fail var då att hon fick hennes tv-skärm att lagga upp under hela flygningen. Man blir ju så stolt! Så hon satt och glodde på en svart skärm i 11 timmar. HAHAHAH säääääääämst

Själv har man sovit, kollat på "Project X" och glott på massa gula smurfar :) (internt skämt) HAHAH, åh dessa kodord för allt och alla. Börjar gå en aning över gränsen.

Jag kan nog inte helt fortfarande fatta att jag och Mich är SJÄLVA påväg till Phils. Det har liksom alltid varit någonting men vetat att det aldrig skulle gå igenom. Menmen, här är vi nu!!!! GAALET

Nu är det 16 timmars väntan på denna flygplats som gäller! Har ingen aning om vad vi ska göra här, tänkte spela lite Sims på Michelles dator. Det är fint tidsfördiv. Men i helhet ska det nog gå bra hiho :) I'M OUTLADIES AND GENTS

Nästa plan lyfter klockan 7 imorgon på morgonen, vilket betyder att vi är i Phils om 24 timmar! :D :D :D :D :D


BOARDED

VI SITTER PÅ PLANET!!!!!

Sved något enormt i hjärtat att säga hejdå till familjen men nu är vi på plats på planet iaf, påväg till Heathrow!


NU ÄR VI PÅVÄG

Wazzap!

Nu sitter vi bilen till Landvetter! Självklart försov sig allihop och vi vaknade 20 innan planerad avgångstid. Lyckat!

Vi lyfter 11.55. Galet nära nu!!! Mayrol försöker fatta att vi är påväg men jag orkar inte, heeehe.


Dags att börja blogga här nu

Jag sitter i bilen påväg ner till Grimsås. Min resa har redan börjat alltså och jag kan inte förstå att jag inte kommer vara hemma igen förens i augusti.

Fick säga hejdå till mina bästa idag också. Fy i helvete :( Phils i all ära men två månader är sååå länge :(

Haha syrran är fett ful när hon sover, vill ta kort på henne nu men då blir hon nog arg. Ni får nöja er med en tråkig och dyster bild på my view. Speglar lite min sinnesstämning just nu.


IMORGON

Imorgon åker vi. Fyfan.

EN VECKA KVAR



FLYGPLAN

For till farsgubben min uppe i Norrland idag. Flygaaaaaa! 11 dagar sen sitter vi på ett plan som sticker en bit längre bort än till Ume ☺


OMG OM TVÅ VECKOR ÄR VI FRAMME!!!!! DÅ ÄR VI DÄR!!!!!!!


michelle...

Sug min jaduvet :)

BÄSTA LÅTEEEEN FÖRFAN


DAGENS OOUTFIIIT

Aaah idag råå så har jag på mig mitt suupersnygga tigerlinne som jag fyndade på ett hemligt ställe, hihi!!! Oså snorgröna strumpor på det, supersnyggy! Casual men ändå såhär snyyggt!


asså catherine...

1. DET KANSKE BEROR PÅ ATT DU ALDRIG STÄNGER NER DINA APPAR OCH HÅLLER PÅ MED DEN JÄMT? BARA EN TANKE.

2. Vadå hålla igång bloggen? O_o Den behöver inte vara intressant än, den är ju till för att läsas om tre veckor. Inte nu. Dah.

hej hejdå

Outfit idagggg

Jag har inte börjat packa än! Hahahah jag suger :)

 


16

Mitt batteri på mobilen suger verkligen. Den klarar sig max i 3 timmar. Måste fan skicka in den på lagning eller något innan vi åker. Just saying. Får se om jag ens tar med mig den till phils.

Nej. Nu orkar jag inte skriva mer. Försöker bara hålla bloggen igång.


VILL INTE

KOMMER SAKNA MINA FULA KÅGISAR ALLDELES FÖR MYCKET. VILL INTE ÅKA :'( BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL kolla gjorde till och med ett fint kollage med mina finaste. GRIIIIIIIIIIIIIN :'(((((((( Faaaaaaaaaan jag är fast med Draken hela sommaren och dom kommer vara tillsammans och ha kult och bläääääääääää. GRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

16 små pluttedagar tills vi skiljs åt :'(



(Har förövrigt fått en ny kompis i Phils som jag ser framemot att ha som textbuddy, höhö)


we're down at 17

17 dagar kvar. Har helt ärligt inte hunnit tänka så mycket på Phils eftersom jag just nu befinner mig på en viktig gymnastiktävling i Stockholm.

Vi ligger just nu på 14nde plats av hela 60 lag vilket jag tycker är skitbra! Vi är i denna stunden 4 lag från final. Så, vi går inte till final men vi är sjukt nära! Så vi kommer förhoppningsvis få en skitbra placering i historiens största gymnastiktävling :)

Nu ska jag kolla på lite andra lag när dom kööör, sen imorgon när jag kommer hem ska jag börja packaaaa.

PEACE OUT MOTHAFUCKAAAAZ


Något jag inte ser framemot


Flygplansmat. Helvetes hemliga passage till människovärlden.
Det äckligaste som finns och det vi ska leva på i tre dagar.


Idag är det 18 dagar kvar och jag är ganska taggad, men faaaan vi ska verkligen vara borta hela sommaren och jag kommer sakna alla här hemma så löjligt mycket så blä ångest hej.

Okej, ska försöka tänka positivt! SAN MIGUEL, BEBIS, HUNDARNA, KUSINERNA, BEACHEN, MYGGORNA, MOPPEN, CHILI, AVGASER, SMÄRTSAM VÄRME, TALISAY, PALMER, SJÖBORRAR.

Asså omg, vi måste åka till Badian Island och chilla någon dag! Skiter i vad mamma säger, vi kan inte sitta i Basdiot och stirra på stenstränder hela sommaren.

outerszs.